Bästa South Park-avsnitten – Del 2

Detta är en fortsättning på första listan helt enkelt.

Del 1

25. Awesom-O (Säsong 8)

Cartman planerar att grundlura Butters genom att klä ut sig till en robot som har uppgiften att vara Butters vän. Det visar sig att Butters förfogar över en pinsam videoinspelning på Cartman som han kan använda som hämnd ifall det någonsin skulle krävas. Cartman håller sig därför kvar i sin robotdräkt länge i hopp om att få tag på det filmen och förstöra den.
Länk

24. W.T.F. (Säsong 13)
South Parks ungar är intresserade av wrestling och gör succé när de själva startar en show och blir wrestlare. Men det finns en herre som hatar den showsporten och använder drastiska åtgärder i försök att hindra deras sysselsättning.
Länk

23. Mr. Hankeys Christmas Classics (Säsong 3)
Ett musikalavsnitt med jultema. Julalbumet med alla sånger och fler därtill finns på Spotify.
Länk

22. City Sushi (Säsong 15)

Butters visar tecken på att lida av schizofreni. På annat håll bråkar traktens kinesiske restaurangägare med sin japanske granne. Dessa historier visar sig ha ett samband.
Länk

21. Lil’ Crime Stoppers (Säsong 7)
Gänget leker poliser och löser små brottsfall runt kvarteren. Men det går alldeles för bra för dem, de får tillslut jobb som riktiga poliser och riskerar sina liv i farliga uppdrag.
Länk

20. Medicinal Fried Chicken (Säsong 14)
Alla KFC-restauranger förbjuds enligt lag och stängs ner, butiker som säljer medicinsk marijuana tar plats istället. Cartman är fast besluten i att få tag på friterad kyckling om han så måste bli kriminell på köpet.
Länk

19. Krazy Kripples (Säsong 7)

Jimmy och Timmy startar en klubb för handikappade som de kallar ”the Crips”. De vet inte att det är samma namn som ett våldsamt gäng använder, vilket snabbt skapar oreda. Christopher Reeve befinner sig i South Park på samma gång för att tala om stamcellsforskning.
Länk

18. Cartman Finds Love (Säsong 16)
Den smårasistiske Cartman spenderar tiden genom att sammanföra personer av samma etnicitet som kärlekspar. Det visar sig som så många gånger förut att han lider av psykologiska besvär.
Länk

17. Cartoon Wars Part I & II (Säsong 10)
Family Guy
tänker visa profeten Muhammed i ett avsnitt. Kyle och Cartman ger sig iväg för att stoppa porträtteringen av Muhammed. Men de har olika motiv till varför, de blir ovänner på vägen och resan förvandlas till en kapplöpning.
Länk

16. Butters Very Own Episode (Säsong 5)

Butters föräldrar ska fira bröllopsjubileum. Hans mor ber honom spionera på sin far så att han kan rapportera vilken present hon ska få, så att hon kan köpa en ännu finare present till honom. Men Butters upptäcker att hans far sysslar med skumma grejer i hemlighet.
Länk

15. Chickenlover (Säsong 2)
Den enfaldige polisen i staden kan inte läsa. När brottsfall dyker upp som kräver läskunskaper försöker pojkarna lära honom. Cartman tar dessutom lagen i egna händer.
Länk

14. Red Sleigh Down (Säsong 6)
Pojkarna reser med jultomten till mellanöstern för att sprida glädje. Men tomten blir tillfångatagen och torterad av några invånare. Jesus skyndar dock till hjälp och måste använda vapen för att rädda jultomten.
Länk

13. Ginger Kids (Säsong 9)

I klassrummet föreläser Cartman rasistiskt om gingerbarn, rödhåriga barn med blek hy och fräknar alltså. För att lära honom en ordentlig läxa sminkar hans vänner honom och färgar hans hår när han sover så att han själv ser ut som en ginger. Men konsekvenserna blir ödesdigra.
Länk

12. Casa Bonita (Säsong 7)
Kyle fyller år och får ta med några vänner till nöjesstället Casa Bonita. Cartman tillåts inte följa med trots att han gärna vill, men ifall Butters inte kan komma så får Cartman ta hans plats. Han hittar en lösning genom att låsa in Butters i säkert förvar. Men när polisen kopplas in ser det mörkt ut för gärningsmannen.
Länk

11. Asspen (Säsong 6)
Aspen är det nya skidresemålet för pojkarna och deras familjer. Ingen har särskilt kul på resan, särskilt inte Stan som blir trakasserad av andra skidåkare. Föräldrarna råkar ut för galna konspirationer och blir tvungna att spendera stora pengar.
Länk

Annonser

5 reaktioner på ”Bästa South Park-avsnitten – Del 2

 1. Ännu en skön South Park-lista med många avsnitt kvar för min del — vi tar säsongerna mycket sakta och säkert. Men Chickenloveravsnittet dök upp som utlovat noterar jag.

 2. Härlig lista! Mina personliga favoriter på listan är Ginger Kids, Asspen, Casa Bonita och Krazy Kripples. Många fina avsnitt på båda listorna. Scott Tenorman Must Die har länge varit en favorit!

  • Scott Tenorman brukar ses som den bästa. Tycker nästan att den är överskattad, även om jag har den på topp 10-listan. :P

   • Ja det är en riktig klassiker iallafall. ;)
    En annan favorit är den där alla hemlösa tar över staden. Spare some change?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s