This Is the End

this0

Titel: This Is the End
År: 2013
Längd: 107 min
Genre: Komedi | Fantasy
Regissörer: Seth Rogen, Evan Goldberg
Skådespelare: Seth Rogen, James Franco, Jay Baruchel, Jonah Hill, Danny McBride, Craig Robinson

Evan Goldberg och Seth Rogen fick med sig en stor mängd kända ansikten till denna fantasykomedi. Det gav helt klart fina ekonomiska resultat. Samtliga kändisar spelar sig själva.

thisis1

Jay Baruchel och Seth Rogen anländer till en fest hos James Franco. Rihanna, Emma Watson och Kevin Hart finns också där, för att nämna några. Plötsligt börjar vad som tycks vara en jordbävning, men folk blir snart varse att det rör sig om något övernaturligt. Ett litet gäng skådisar som främst sysslar med komedi blir fast i Francos hus, de kan inte gå ut eftersom folk utanför dör som flugor. Gänget måste finna sätt att överleva på.

thisis2

De bästa sekvenserna i filmen sker under inledningsscenerna. Därefter går det egentligen bara utför. Slutet är tyvärr väldigt löjligt och skulle ha varit mer lämplig i någon av nutidens billiga parodifilmer.

thisis3

Behållningen består främst av att man låtit alla skådisar spela sig själva och att de gärna gör narr av varandra. Men konceptet borde man ha dragit i tyglarna på tycker jag, det blir för tramsigt med de övernaturliga delarna, och de dåliga specialeffekterna hjälper absolut inte.

betyg4

2 reaktioner på ”This Is the End

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s