5 filmer att fortsatt se fram emot 2015

Här listar jag de fem filmerna jag ser mest fram emot för resten av året 2015.

Straight Outta Compton
nwa
Väldigt snart är det världspremiär för denna dramafilm om en av tidernas mest kontroversiella och banbrytande grupper inom musik. Men tyvärr kanske vi inte får se den på bio i Sverige. Kritikerna har varit positiva i sina recensioner hittills.

Black Mass
blackm
Johnny Depp har sällan, om inte aldrig, lyckats hitta bra roller på senare år. Förhoppningsvis innebär Black Mass en vändning för honom. Trailern ser riktigt bra ut och flera intressanta skådespelare medverkar.

Spectre
007

Agent 007 är tillbaka. Regissören Sam Mendes gjorde ett riktigt snyggt jobb med Skyfall och denna blir sannolikt inte sämre. Monica Bellucci spelar den äldsta Bond-bruden någonsin, kan även bli den bästa.

Star Wars: Episode VII – The Force Awakens
Screenshot-21
En självklar ekonomisk braksuccé. J.J. Abrams har lyckats fint med Star Trek, det bådar gott inför denna. Jag hoppas innerligt att kvalitén och underhållningsvärdet kommer motsvara pengarna som den drar in.

The Hateful Eight
hhh
För att jag ska ha höga förväntningar behöver jag inte veta mer än att Tarantino sitter i registolen. Han återvänder till westerngenren, senast gjorde han mästerliga Django Unchained inom just den.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s