Ted 2

ted0

Titel: Ted 2
År: 2015
Längd: 124 min
Genre: Komedi
Regissör: Seth MacFarlene
Skådespelare: Seth MacFarlene, Mark Wahlberg, Amanda Seyfried, Jessica Barth, Giovanni Ribisi, Morgan Freeman

Efter MacFarlenes klavertramp A Million Ways to Die in the West oroades jag över att Ted 2 skulle ligga på samma lågkvalitativa nivå. Men den är tack och lov inte mycket sämre än den festliga ettan.

ted3

Ted (Seth MacFarlene) har nyligen gift sig men fått sitt äktenskap annullerat efter att staten kungjort att Ted inte är en person. John (Mark Wahlberg) och Ted hyr den unga och oerfarna advokaten Samantha (Amanda Seyfried) för att hjälpa dem med fallet. Samtidigt är förra filmens antagonist, Donny (Giovanni Ribisi) ute efter att döda Ted och ge honom till leksaksföretaget som skapade honom.

ted2

Mila Kunis medverkar inte i denna uppföljare, hon avstod på grund av graviditet. Men man har lyckats få det att fungera ändå. Handlingen är delvis en upprepning av föregångaren, med Giovanni Ribisis karaktär som lyckas kidnappa Ted igen. Mindre fokus läggs dock på relationer den här gången, vilket är positivt.

ted1

Största behållningen ligger återigen i skämten och humorn. Ted 2 är en rolig komedi som gör sitt jobb, den får mig att skratta. Patrick Warburton och hans sköna karaktär som mobbar nördar på Comic-Con borde lyftas fram också.

betyg6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s